Mogen wij het genoegen hebben U onze vernieuwde diensten voor te stellen aangaande kinderanimaties: Circusvoorstelling van ons Belgisch Vlaams Magic Circus? Vzw Magic Circus, erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, welke het Circus wil promoten en verder in stand houden voor de toekomst. Waarschijnlijk zegt de naam van ons circus wel een en ander, alsook de enige oudste Circusdirecteur Bill Kartoum, bekend voor zijn rare kuren, en van op TV programma’s .

Enkele jaren geleden was het nog een speciaal gebeuren als er een circus in het dorp kwam, vele kinderen kregen de circuskriebels waardoor de schoolgemeenschap zich bijna verplicht voelde hun kinderen van dit evement te laten genieten.
Nu heden dagen is dit bijna nog onmogelijk bij gebrek aan plaats om een grote tent te zetten in de meeste dorpen en steden, de auto gaat voor alles.
Dan kwamen de scholen naar het circus,.. nu hedendaags moet het anders kunnen wil het levende Circus niet verdwijnen, wij hebben de rollen wat omgedraaid, ons Circus komt nu gezellig naar de school zelf!

 

Dankzij de medewerking van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en de dienst Cultuur, zullen wij het hele jaar door circusprogramma's organiseren in scholen. De prijs bedraagt 3 Euro per leerling. Het programma duurt ongeveer 75 minuten (voor - of namiddag.)Dit originele spektakel brengt een mengeling van clownerie, humor, interactie met het publiek, dierennummers met zoals konijnen, cavia’s, kippen, eenden en katten die acrobatische kunstjes uitvoeren,  fanatieke nummer met sierduiven. Pipo, onze musikale clown, brengt verschillende grappige en verbaast u ook met grote illusies en de quick change, samen met zijn scharmante assistente.

Bill en Patrizia nemen de toeschouwers mee in de magische wereld van het circus. Met een echte circussfeer, de clowns, de magie en de acrobatie, dromen jong en oud met de ogen open! Ons publiek beleeft de dag van hun leven! Ambiance verzekerd!

We hebben een ruimte nodig van minimum 5 m op 5 m voor al ons materiaal te plaatsen. (circusdecor, muziekinstallatie, voorstelling met de dieren,...)

Dit kan in een refter, zaaltje van de gemeente,… . Gelieve de voorstelling te organiseren binnen of onder een afdak. Ook tijdens de zomerperiode.

De kinderen mogen mee optreden in verschillende nummers. Wij zijn een erkend Vlaams circus en hebben de toestemming om met al deze dieren te werken daar het geen in het wild levende of roofdieren zijn, maar wel huisdieren. De voorstelling wordt gegeven in de school zelf. Wij zijn volledig verzekerd .

 

Alle andere formules zijn steeds uit te werken met Bill of Patrizia zelf, klik HIER voor uw aanvraag of meer info !

Er is ook een nieuw .pdf bestand met diverse fotos en informatie, welke je HIER kan bekijken of downloaden.

Bekijk HIER onze agenda voor 2017.

Wij hopen, geachte Directie, ook een voorstelling te kunnen geven in uw school .

Bill Kartoum & Patrizia.

Voor nog meer foto's klik HIER

Archief foto 1991

Klik hier om onze Facebook foto's te bekijken.

patrizia_duiven

Voor nog meer foto's klik HIER Voor nog meer foto's klik HIER

 

Beertje 1

Bornem Volgende Volgende 5

 

Naar boven.