Het Magic Circus heeft een speciale subsidiering

voor diverse instellingen en organisaties, zoals voor Rusthuizen, Psychiatrische instellingen, ocmw, enz,...

Hier vind je de http://www.aanbodpodium.be/

Laatste info > http://www.aanbodpodium.be/genre/circus-en-straattheater

 

De kostprijzen kunnen variŽren van bvb: 495 Euro voor 1 uur optreden, of andere zoals tot 695 Euro, Circus Tent, 1. Dag:of een Weekend: prijs overeen komen!

Speciaal, voor en door het Ministerie opgerichte instelling 'Vzw Cultuur voor Bijzondere Doelgroepen' welke deze activiteiten ten volle ondersteunt.

Zie ook HIER.

 

 

Het MAGIC CIRCUS kan zich volledig aanpassen aan de omstandigheden, zowel van het Publiek en/of de instelling en locatie ter plaatse, zowel binnen als buiten onder en dak

!

Bill & Patrizia en hun boerderijdieren, doen steeds hun best er de gepaste sfeer in te brengen, en steeds proper werk af te leveren !

 

Doe tijdig je aanvraag, want de dagen zijn vlug bezet, zie HIER 2017 vraag meer info via ons formulier.

Er is ook een nieuw .pdf bestand met diverse fotos en informatie, welke je HIER kan bekijken of downloaden.

 

1. MINI PROGRAMMA (60 minuten)

Bill,Patrizia en hun team presenteren hum Magic Parade met echte circussfeer, de clowns, de magie en de acrobatie dromen jong en oud met de ogen open!De kleine dieren, zoals konijnen, caviaís, kippen, eenden en katten die acrobatische kunstjes uitvoeren en fanatiek nummer met sierduiven en verbaast ook met grote illusies en de quick change samen met zijn assistente. Nodig 5 x 5 plaats voor et optreden .(voorstelling met de dieren, verplaatsing, circusdecor, en muziek installatie voor de prijs van : 400 euro all-in !

(Onze attractie worden gespeld binnen of onder en dak ! In de zomer perioden.)

2 . MAXI PROGRAMMA  (75 minuten)

De Magic programma present: Magic Circus dit originele spektakel brengt een mengeling van clownerie, humor, interactie met het publiek, dierennummers met konijnen, caviaís, kippen, eenden en katten die acrobatische kunstjes uitvoeren en fanatieke nummer met sierduiven. Pipo, onze muzikale clown, brengt verschillende grappige clowns acts en verbaast ook met grote illusies, en de quick change samen met zijn charmante assistente.Bill en Patrizia nemen de toeschouwers mee in de magische wereld van het Circus. Met echte circussfeer, de clowns, de magie en de acrobatie dromen jong en oud met de ogen open!
Nodig 5 x 5 plaats voor et optreden .(voorstelling met de dieren, verplaatsing, circusdecor en muziek installatie voor de prijs van: 500 euro all-in !

(Onze attractie worden gespeld binnen of onder en dak ! In de zomer perioden.)


Naar de site van: De Rusthuizen in Belgie.

 

Naar boven.